Treceți la conținutul principal

Hei

Căni pictate manual - Decor și cadou cu utilitate practică

O cană pictată manual va înfrumuseța orice spațiu, constituind un decor foarte frumos. Aceasta poate „găzdui” băuturi reci sau calde, creioane și orice alte obiecte mici pe care vrei să le păstrezi în ea. 

Cana pictată manual este ruptă din creativitatea artistului care a gândit un design special pentru a ți se potrivi ție sau persoanei la care va ajunge cana. 

Pentru mine cănile sunt deosebite, aproape intime, întrucât acestea ajung foarte aproape de persoană, au contact direct cu aceasta.

Astăzi voi face o scurtă descriere pentru 10 căni pictate manual de dna. Valentina Tănase.

1. Cană nori, păsări, floarea soarelui și flori de primăvară.

Această cană are trei părți pictate diferit. Este ca o zi însorită cu nori senini ce sunt acolo doar pentru a înfrumuseța cerul.

                                                                   
                             Preț: 30 de lei + valoarea transportului în zone din afara Constanței. 
2. Cană înflorată

O explozie de flori poate fi prezentă pe cana ta preferată de cafea. 
3. Cană cu toartă inimă 

Jucăușă, veselă și colorată, acestă cană poate înveseli orice încăpere și orice om. Toarta în formă de inimă adaugă un plus de „je ne sais quoi” acestei căni. 4. Cană „Explozie de inimi” 

O inimă mare făcută din inimi mici parcă explodează în jurul său dând naștere la și mai multe inimi. Această cană simbolizează iubirea infinită, care se divide și este oferită necondiționat.  5. Cană inimi glitter auriu 
    
Dacă iubești obiectele strălucitoare, dar și culoarea verde această cană este pentru tine! Această cană are două fețe distincte. 6. Cană puncte colorate

Punctele creează iluzia infinitului. Culorile vii sugerează veselie
și copilărie. 7. Cană inimă aurie 

Cu o parte mată și una sidefată acestă cană poate să se muleze după starea ta. 
Vrei să ieși în evidență sau să stai în umbră. Ambele variante sunt posibile. 8. Cană inimi infinite și flori și puncte 

Simbolul infinitului este prezent pe acestă cană simbolizând iubirea infinită. 


 9. Cană yin yang

Simbolizând energia feminină îmbinată cu cea masculină, această cană este balanța perfectă dintre aceste două energii. 10. Cană Raze din puncte

Această cană va împrăștia lumină, căldură și va constitui un decor superb pentru bucătăria ta. 

Primele două comenzi primesc discount 5 lei. 

Care este cana ta preferată și de ce? Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.