Treceți la conținutul principal

Hei

Care este fondul meu de ten preferat?

Este foarte simplu să răspund la această întrebare. Acela care mă face să am fața perfectă în fotografii. Nu am un singur fond de ten preferat, ci mai multe. Voi începe într-o ordine aleatorie.

a) Fondul de ten Natural Velvet de la Seventeen. Din motivul mai sus menționat, dar și pentru că este foarte hidratant, dar totuși nu îmi strălucește fața după câteva ore chiar dacă nu îl fixez cu pudră. Din aceeași categorie face și Time Plus de la Seventeen doar că acesta are o putere mai mică de acoperire. Poate fi și acela o variantă atunci când am tenul curat.
b) Superbalanced make up by Clinique. Acesta dă dovadă de o finețe aparte. Îl simt delicat, ca și cum nu ar fi acolo și totuși îmi face fața foarte faină. Acoperirea este medie, iar textura îmi pare ușor cremoasă.


c) Wake me up de la Rimmel London. Deoarece îmi plac mai mult cele hidratante acesta va fi mai presus decât cele mate. Este un fond de ten anti oboseală, acoperirea este medie și are particule strălucitoare în interior. Din aceeași categorie face parte și Healty Mix de la Bourjois. Doar că acesta miroase mult mai frumos decât Wake me up.d) Îmi plăcea foarte mult Mat Magique de la L'oreal, dar nu mai este pe piață. Din aceeași categorie face parte și Dream Satin de la Maybelline. Adică are o textură „spumoasă”. Nu este mat, este foarte hidratant dar îmi face tenul perfect.

e) Perfect Skin, Anew de la Avon. Acesta este un BB pe care îl ador. Nu are putere de de acoperire, dar se adaptează nuanței pielii și hidratează foarte bine.f) Infaillible Matte. Îmi place că rezistă, acoperă destul de bine și este potrivit pentru seară, evenimente etc. Din cauza texturii mate are totuși tendința să îmi usuce tenul, iar din acest motiv îl folosesc cu intrerupere. Câteva zile el, câteva zile un alt fond de ten. Atât. Care este fondul vostru de ten preferat și de ce?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion. 

Boat trip and energy from the sea