Treceți la conținutul principal

Hei

5 produse pentru sprâncene care fac o treabă excelentă

Este atât de ușor să-ți strici sprâncenele singură și destul de dificil să le dai o formă, iar de cele mai multe ori cosmeticienele au de luptat cu încercările noastre de creativitate spontană. 

Dar din fericire există pe piață foarte multe produse care ne ajută să conturăm, să umplem golurile și să stilizăm sprâncenele pe care le-am pensat necorespunzător sau pur și simplu atunci când vrem să avem în fiecare zi sprâncene frumoase. A observat cât de schimbată am fost după o vizită la salon și am decis să-mi păstrez forma până la următoarea vizită, așa că astăzi vă voi împărtăși care sunt produsele ce m-au ajutat în acest demers: 

5. Pomada din gama Paradise de la L'Oreal Paris.

 Acest gel de sprâncene îmi place datorită texturii sale foarte moi; Se aplică foarte ușor cu ajutorul periei care vine o dată cu produsul, iar cantiatea este suficient de mare încât să-ți ajungă foarte mult timp pentru că folosești o doză foarte mică de produs. Cel mai încântată sunt de faptul că pot contura spâncenele în doar câteva secunde.
4. Kitul de stilizare a sprâncenelor de la Rimmel London

Acesta este format din ceară și fard și este o alternativă la pomadă atunci când dispunem de mai mult timp. Prima dată se aplică fardul, apoi ceara cu mini peria din kit, după care folosim peria pentru aranjarea sprâncenelor. Aici sunt foarte fericită întrucât mi se potrivește foarte bine nuanța medium, le dă un aspect natural.


3. Creionul bio de la Lavera 

Acesta este o altă descoperire recentă pe care-l ador datorită texturii cremoase. Din acest motiv nu-mi este teamă că-mi va rupe firele de păr, întrucât se aplică foarte ușor. Întrucât l-am comandat online am ales o culoare puțin închisă, iar din acest motiv îl folosesc doar atunci când am un machiaj mai complex și mai pronunțat și nu atunci când folosesc doar un BB și un blush deoarece se potrivește pentru a contura un look dramatic. Textura este marele plus al acestui produs, ingredientele sale sunt bio și se poate regăsi foarte ușor în orice poșetă.
2. Pomada de sprâncene de la Maybelline 

Aceasta vine la pachet cu o pensulă în unghi și o periuță de stilizare a sprâncenelor pentru a putea construi sprânceana mai ușor. 

1. Pomada (sau gelul de sprâncene) de la Kiss

Într-o nuanță potrivită sprâncenelor mele, această pomadă m-a surprins plăcut datorită prețului avantajos și a faptului că deși o am de mai bine de o lună nu dă semne că s-ar usca. Aceasta nu beneficiază de pensulă, însă orice pensulă în unghi va putea să te ajute să îți construiești sprânceana în mod gradual. Un impediment îl constituie faptul că acest produs conține ceară, dar nu am observat că  smulge sprâncenele în vreun fel, ci că produsul alunecă ușor pe sprânceană și se distribuie uniform. 
Voi de ce produse pentru sprâncene sunteți încântați? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 
Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put…

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe.
Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”.


Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.


Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor.


Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars. 


Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, firmă care se bucură de un mare succes și în zilele…