Cum să tratezi și să estompezi cearcănele în doi pași simpli

Dacă ai un stil de viață haotic ca al meu, cu somn limitat, insomnii și diverși factori de stres, atunci este foarte posibil ca al nostru inamic cearcănele să își facă apariția. Și atunci ce facem? Îi deschidem larg ușa, îl invităm să se așeze la masă și îi mai facem și o cafea? Nicidecum. Trimitem musafirul nepoftit exact acolo de unde a venit. 

Întodeauna mi-am cultivat un stil de viață „de artistă” și am fost mândră de el. Era altfel și mie îmi place ce este diferit. Până vara aceasta am ținut sub control cumva cearcănele, acoperindu-l atunci când apărea cu o nuanță mai deschisă de fond de ten sau cu un anticearcăn cu o acoperire ușoară. Însă nu a mai fost cazul vara aceasta când am muncit foarte mult și semnele oboselii au început să se vadă sub ochi, ceea ce mi-a dat motive de îngrijorare. 

Acum o lună problema a devenit mai accentuată și atunci m-am decis că este cazul să acționez; Doar că de această dată am avut o abordare holistică, am mers pe mai multe planuri. În primul rând, am mărit orele de somn și am încercat să adorm un pic mai devreme. În al doilea rând, mi-am lut o cremă antirid contur pentru ochi de la Aslavital, dar am și estompat cu un anticearcăn cu putere mare de acoperire: The Eraser Eye de la Maybelline New York. Am aplicat crema de ochi de două ori pe zi, o dată înainte să realizez machiajul și încă o dată la demachiere. În câteva zile cearcănele negre au devenit mai puțin pronunțate și în timp s-au diminuat. Anticearcănul a camuflat cearcănele, iar fața mea a arătat din nou luminoasă și mai puțin obosită, ceea ce mi-a oferit un sentiment plăcut. Așadar, folosind aceste două produse ce au în comun extractul de goji am reușit să rezolv o situație destul de neplăcută. Vă învit să încercați această combinație de produse și să-mi spuneți în comentarii ce efect observați după ce le folosiți! Cu drag și beautitudine...

Comentarii

Comentarii

Postări populare