Ieftin, dar bun, prietene - are tot ce vrei pentru un păr superb

Sunt anumite produse cosmetice la care mă întorc, deși îmi place să testez cât mai multe. Din această categorie face parte și serul pentru vârfuri despicate, cel verde de la Avon. E pur și simplu ce trebuie pentru sezonul rece.

Deși îmi place să am volum la păr și e destul de trist că nu-l pot obține în mod natural ca alte persoane, acesta îmi place (culmea) pentru că mi-l face și mai drept decât este deja. Doar că este un păr drept ce pare îngrijit, strălucitor și care miroase genial, un atribut comun pe care-l au toate produsele cosmetice pe care le prefer în mod uzual.

Am aflat între timp și cum se numește mulțumită Google (Daily Shine de la Advance Techniques). Iar cel mai mult îmi place mirosul, după cum am subliniat mai sus. Partea amuzantă e că nu pot să-l asociez cu nimic, nu seamănă cu nimic din ce cunosc, parcă are un miros al lui specific. Și m-am bucurat că l-am redescoperit la fel de bun ca atunci când l-am cumpărat pentru prima dată, acum 6 ani și când o grămadă de persoane m-au întrebat dacă mi-am întreptat părul sau dacă i-am făcut ceva pentru că arată altfel. Era pentru prima dată când stârneam atât de multe reacții legate de părul meu, căruia nu-i acord atât de multă atenție. Am o tunsoare devenită deja clasică cu breton care nu necesită foarte mult efort. Mă pot trezi pur și simplu și pot pleca oriunde fără să-i fac ceva, ceea ce mi se pare fascinant.În fine, ceea ce trebuie să reținem de aici este că raportul calitate-cantitate-preț este foarte bun și că merită să-l încercați iarna, mai ales dacă vă supuneți părul la tratamente agresive precum, vopsit, îndreptat cu placa etc. Atât. Au revoir!

Comentarii

Comentarii

Postări populare