Republique fuzionează cu Ali's dream castle

„Ante ziua noastră” 28.11.2011 (preluare Ali's dream castle, fostul L'amitie c'est le but de ma vie) 

De astăzi voi prelua selectiv și edita postări de pe Ali's dream castle, urmând ca după ce termin, acesta să fie șters. Deoarece scriu numai pe Republique în ultima vreme, am luat decizia de a șterge primul meu blog, însă am descoperit câteva postări destul de bine scrise și emoționante pe care vreau să le păstrez. Chiar dacă articolele nu sunt la fel de complexe ca ultimele scrise pe Republique, mi s-a părut interesant să văd cum am evoluat și prin ce stări treceam în anumite zile. De aceea voi scrie în interiorul articolelor și data la care au fost postate pe celălalt blog. Ce credeți despre decizia de a fuziona cele două bloguri?

App: Mai jos este prima mea postare din blogosferă:)

”Da a devenit deja o tradiție: 28 și 29 sunt zilele în care ne sărbătorim ziua de naștere. Eu și prietena mea cea mai bună organizăm, sau mai bine spus ne străduim să nu facem nimic special de „ziua noastră”, ci doar să trăim cât se poate de spontan acele momente.

Anul acesta de exemplu „ziua noastră” a fost cuprinsă între perioada 26-27 noiembrie. A fost grozav! Am făcut tiramisu...Mă uit acum la poze și râd în hohote. Ah! Tocmai am primit un telefon. Nu-mi pot da seama de ce nu am mai rămas acasă...Pff...Ei petrec...Eu stau și-mi fac blog...E 00:37 și oficial avem amândouă 19 ani-24 de ore întregi;)) după ea va avea 20.Nu are sens să mai vorbesc...poza e destul de sugestivă!”

Comentarii

Comentarii

Postări populare