Treceți la conținutul principal

Hei

Dare to disrupt! Disrupt - conceptul care poate „rupe” realitatea de ficțiune și povestea văzută prin ochii unui model

12 martie a fost ziua în care am fost selectată să particip la un casting privind o schimbare de tunsoare și culoare a părului. Am ajuns la destinația comunicată prin telefon și am așteptat să înceapă procesul de selecție. După o perioadă și-a făcut apariția Agnes Westerman care ne-a introdus o mică parte din conceptul „disrupt” și noua colecție Goldwell și anume Color Zoom Collection. Mi-am dat seama imediat că alegerea modelelor se va realiza conform unei viziuni pe care artista în hairstyling deja o avea în minte. Fără să îmi dau seama foarte bine ce se întâmplă am fost „ruptă” de realitatea sau ficțiunea mea și adusă în povestea „disrupt”.

A doua zi am trecut printr-o serie de transformări legate de tunsoare, culoare și aranjatul părului într-o manieră care corespundea exigențelor colecției. Nu am fost singura care a trecut prin acest proces de traspunere a realității personale într-una colectivă. O echipă imensă formată din stiliști, modele, fotografi, monteuri, scenariști, cameramani, make-un artiști etc. s-a ocupat ca fiecare aspect să fie din atmosfera care trebuia adusă în centrul atenției.

Cu o putere de muncă imensă, creativitate și entuziasm Agnes Westerman a coordonat uluitor de bine toată echipa. A încurajat munca stiliștilor, a oferit sfaturi tuturor celor care le solicitau și a lucrat cot la cot cu ceilalți profesioniști. Pentru mine a reprezentat un model uman de urmat deoarece a tratat în mod egal și respectos fiecare persoană care a făcut parte din acest concept. Cu acest prilej doresc să mulțumesc întregii echipe pentru oportunitatea de a vă cunoaște! Fiecare dintre voi este special pentru că ați făcut ca lucrurile să se întâmple.

Este 14 martie și ne aflăm în locul în care urmează să aibă loc evenimentul care celebrează 20 de ani de activitate a companiei de produse cosmetice Top Line și totodată lansarea noii colecții Goldwell. De la ora 9:00 toți oamenii implicați lucrează la unison pentru a reuși să înceapă evenimentul la ora 15:00. Acești oameni sunt ca niște celule care merg toți în aceeași direcție pentru a face întregul corp să funcționeze optim. De data aceasta corpul este însuși evenimentul care trebuie să iasă ca la carte. Totul este intens și se lucrează contra timp; unele modele sunt machiate, altele aranjate la păr, toate necesită să fie îmbrăcate în timp util. În sală se fac probe de sunet, lumini, se lucrează la decor, se fac modificări în timp real.

Locul ales pentru eveniment ajută enorm. Eleganta sală de evenimente Le Chateau Ballroom asigură funcția estetică pentru un astfel de spectacol, dar și condițiile pentru ca sunetul și imaginea să fie la înălțime.Este ora 15 și suntem pregătiți să „rupem” gura târgului cu Goldwell Color Zoom Collection:Așadar, sunteți pregătiți să intrați într-o lume unde totul este desprins de realitate? Culoarea, tunsoarea, textura, forma, lumina și întunericul sunt parcă rupte dintr-o altă dimensiune și transportate aici și acum pentru a fi parte din conceptul „disrupt”.

Disrupt este despre creativitate, curaj, inovație, culoare și expresivitate. Desparte vechiul de nou, culoarea de nonculoare, realitatea de fantezie, curajul de teamă etc. 

Iată un mic fragment din ceea ce s-a întâmplat în ziua evenimentului care va încuraja pe toată lumea să îndrăznească să-și exprime creativitatea prin uimitoarele culori și tunsori propuse de Goldwell în primăvara anului 2016:
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 
Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put…

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

10 lecții de viață pe care le-am învățat de-a lungul timpului

Astăzi m-am gândit la câteva lecții de viață pe care le-am învățat de-a lungul timpului și mi-am zis să le notez ca să nu le uit. După principiul înțelepciunii romane „Vorba volant scriptum manent” iată ce mi-a trecut prin „căpșor”:

1. Dacă nu mă ajuți, măcar nu-mi sta în cale. Dă-te din ușă!

2. Cei care calcă pe cadavre vor călca și peste mine atunci când nu le voi mai fi de folos.

3. Oamenii care se poartă cel mai urât au nevoie de o doză mai mare de iubire decât ceilalți. Am testat pentru prima dată  această teorie în 2013 după un curs de teatru senzorial. Le-am vorbit frumos celor ce s-au răstit la mine, ei au fost contrariați în prima fază și apoi și-au mulat tonul vocii după al meu. Funcționează: Mărește doza de compasiune!

4. Dacă nu le răspunde la telefon altor oameni, nu te considera special că ție îți răspunde. E doar o chestiune de timp până ce pattern-ul se va manifesta și nu-ți va mai răspunde și ție. Ca de obicei, sunt foarte atentă la pattern-uri.


5. Cei ce îți spun că …