Cafeaua mea preferată

Știți acel sentiment plăcut când simți că ți-ai găsit locul și că de fiecare dată când ești acolo te simți calm și în siguranță? Așa mă simt în Năvodari de fiecare dată când revin aici. Sunt multe lucruri care-mi plac aici: prietenii de aici, marea, plimbările nocturne, cafeaua...ah de fapt despre asta voiam să vă vorbesc în primă instanță. Dacă pentru cocktailuri am un loc favorit, de câteva zile am și un loc preferat de unde-mi cumpăr cafea. Și găsesc toate sotimentele pe care le ador: preferata mea e cafeaua din India; are o aromă pe care o recunosc imediat. Am gustat-o în Constanța inițial și sunt foarte fericită că o găsesc și la Năvodari la Leonard Caffe. 

Filmul de prezentare al Leonard Caffe conținând istoricul brandului și informații prețioase despre cafeaPuteți aprecia micuțul magazin de cafea și ceaiuri din Năvodari pe următoarea pagină de Facebook:


Despre spațiu pot spune că este încântător. M-am simțit ca acasă, în lumea lui Alice. Înconjurată de aroma plăcută a cafelei și de accesoriile decorate manual din magazinul de cafea precum scaunele, măsuța și cănile deosebite am avut senzația de familiaritate și căldură.Nu numai Leonard Caffe vine cu o puternică istorie în spate, ci și Aby s Coffe Shop deoarece acest nume este legat de fiul proprietarilor magazinului care se numește Gaby. Deorece nu putea să-și pronunțe corect numele în copilărie numele său a rămas astfel.
Cafeneaua este deschisă de la ora 07:00 la ora 19:00 și puteți cumpăra cafea boabe, măcinată, puteți savura cafea în incită sau lua la drum o cafea puternică și cu gust minunat. Sper să ne vedem ocazional la magazinul de cafea, căci eu acolo voi fi foarte des. Comentarii

Comentarii

Postări populare