Treceți la conținutul principal

Hei

Cafeaua mea preferată

Știți acel sentiment plăcut când simți că ți-ai găsit locul și că de fiecare dată când ești acolo te simți calm și în siguranță? Așa mă simt în Năvodari de fiecare dată când revin aici. Sunt multe lucruri care-mi plac aici: prietenii de aici, marea, plimbările nocturne, cafeaua...ah de fapt despre asta voiam să vă vorbesc în primă instanță. Dacă pentru cocktailuri am un loc favorit, de câteva zile am și un loc preferat de unde-mi cumpăr cafea. Și găsesc toate sotimentele pe care le ador: preferata mea e cafeaua din India; are o aromă pe care o recunosc imediat. Am gustat-o în Constanța inițial și sunt foarte fericită că o găsesc și la Năvodari la Leonard Caffe. 

Filmul de prezentare al Leonard Caffe conținând istoricul brandului și informații prețioase despre cafeaPuteți aprecia micuțul magazin de cafea și ceaiuri din Năvodari pe următoarea pagină de Facebook:


Despre spațiu pot spune că este încântător. M-am simțit ca acasă, în lumea lui Alice. Înconjurată de aroma plăcută a cafelei și de accesoriile decorate manual din magazinul de cafea precum scaunele, măsuța și cănile deosebite am avut senzația de familiaritate și căldură.Nu numai Leonard Caffe vine cu o puternică istorie în spate, ci și Aby s Coffe Shop deoarece acest nume este legat de fiul proprietarilor magazinului care se numește Gaby. Deorece nu putea să-și pronunțe corect numele în copilărie numele său a rămas astfel.
Cafeneaua este deschisă de la ora 07:00 la ora 19:00 și puteți cumpăra cafea boabe, măcinată, puteți savura cafea în incită sau lua la drum o cafea puternică și cu gust minunat. Sper să ne vedem ocazional la magazinul de cafea, căci eu acolo voi fi foarte des. Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 
Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put…

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Ce s-a schimbat și ce a rămas la fel în rutina mea de beauty pe timpul pandemiei?

Anul trecut aș fi început acest articol astfel: „Viața mea s-a schimbat...”. Anul acesta voi începe cu „Viețile noastre s-au schimbat” pentru că simt că nu mai există atât de mult loc de „eu” în acestă experiență, ci deodată totul devine despre noi. Nevoile noastre s-au schimbat, rutinele noastre sunt diferite și capacitatea de a-i înțelege pe alți oameni trebuie să crească. 
Observ două tendințe în interacțiunile mele cu alți oameni: Graba și superficialitatea la unii, profunzimea și grija la alții. Graba și superficialitatea o observ la oamenii noi care încearcă să intre în viața mea „cu forța”, neapărat, repede și se izbesc de un refuz pe care nu îl înțeleg și nici nu au dorința de a o face. Grija și profunzimea este o tendință pe care o observ la oamenii pe care-i cunosc de ceva timp și care au înțeles că relațiile s-au redefinit în acestă perioadă. Este timpul potrivit  să ne cunoaștem pe noi, să fim mai atenți la cum se simt oamenii pe care-i îndrăgim și să le oferim tot sprijinu…