Treceți la conținutul principal

Hei

Make up:foundation tips and products( Produse de machiaj: fondul de ten și sfaturi)

Some days I enjoy playing with all the different colors . I like what make up did to me. It give me confidence. I just love theatre masks, And I guess that what it is: a mask for a mascarade ball. 
Today I will stop at foundation

1. Find the right colour for your skin. Let your beauty advisor do his/her job. If you can't find one take some samples at home and try it on. Or try int in the beauty store directly on your face, not on your hand or a different place. 

2.Prepare your skin. Make sure your face is clean and moisturized. You can use a primer right for yor type of skin, but you can skip this step if you want.

 3.For just a little coverage use your fingers. For more coverage use a sponge. That will help you to camouflage redness, your T- zone.
Foundation exemples/Fond de ten exemple


4.Do concealer after foundation. Use a small, pointry brush to cover the darkest part of under-eye circles.
Concealer/Anticearcăn5. Finish with luminous powder. More awsome that the old matte version, it will give "life" for your face .
Luminous powder/pudră iluminantă


Ador machiajul și ce a făcut acesta pentru mine de-a lungul timpului. Mi-a dat încredere,m-a făcut să am un rol în fiecare zi a existenței mele. Așadar, i-am propus să împărtăsesc astăzi câteva ponturi pentru iubitorii de machiaj.


1. Gasește culoarea potrivită pentru tipul tău de ten(uscat, gras, normal, sensibil). Apelează la un sfătuitor în frumusețe. Fiecare magazin mare de cosmetice are un angajat care oferă îndrumare cu privire la diverse produse cosmetice. Poți lua câteva mostre acasă sau poți încerca direct în magazin. Fondul de ten se aplică direct pe față și nu pe mână.

2. Pregatește pielea. Curăță fața cu demachiant și nu da-te cu cremă. Poți utiliza un anticearcăn. Ai 2 exemple de astfel de produse mai sus.

3. Pentru acoperire mică utilizează degetele. Pentru acoperire mare folosește un burețel special. Fondul de ten uniformizează culoarea, acoperă roșeața, protejează tenul de vânt și praf. Pentru o acoperire perfectă aplicați inclusiv pe gât și/sau decolteu
Zonele pe care trebuie să adăugați fond de ten.
 4. Folosiți anticearcăn exact ca în imaginea de mai jos:


5. Finalizați cu o pudră iluminantă așa cum v-am prezentat mai sus. Este mult mai eficientă decât cea compactă deoarece nu îi ia din viață feței tale. 

Succes! Vă aștept cu opinii despre acest articol, recomandări și sugestii de articole pe teme de make up, fashion, lifestyle sau travel. O zi minunată!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe. Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”. Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.   Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor. Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars.  Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, fir