Treceți la conținutul principal

Hei

De de e „nasol” când Mercur e în retrograd? Ce înseamnă planetele și cu ce se „ocupă” ele?

Aud frecvent glumițe atunci când lucrurile devin „ciudate” între oameni și comunicarea este deficitară că motivul pentru acest lucru este „săracul” Mercur care e în retrograd. Mercur este planeta comunicării, iar din acest motiv atunci când „merge” în sens invers comunicarea devine dificilă. 

Voi detalia care sunt caracteristicile planetelor începând cu Mercur evident:)) 

Mercur este guvernatorul zodiilor: Gemeni și Fecioară. Mercur definește capacitatea de a comunica, de a gândi, de a strânge informații. Facilitează concentrarea, percepția, vorbitul și scrisul, contractele, călătoriile scurte, munca și colegii. Este strâns conectată cu mediul profesional.

Unde a fost Soarele în momentul în care te-ai născut determină semnul zodiacal. Soarele definește caracterul de bază, forța vitală, puterea voinței, stima de sine, creativitatea. Trăsăturile principale sunt relevate de poziția Soarelui în momentul nașterii. Soarele este guvernatorul semnului zodiacal leu. 

Luna se referă la emoții și sentimente. De asemenea, imaginația, intuiția precum și memoria sunt influențate de aceasta. Casa și familia mama și maternitatea, adaptabilitatea și schimbarea sunt caracteristici ale lunii. Luna guvernează zodia Rac. 

Venus guvernează semnele Taur și Balanță și este în strânsă legătură cu iubirea, parteneriatele și căsătoria. Ce apreciezi, cum te raportezi la bani, ce valori și principii ai, ce interese sociale, creative și artistice ai, ce talente și abilități ai precum și ce tipuri de relații ai sunt influențate de această planetă. 

Marte este guvernatorul Berbecului și definește acțiunile și spiritul de aventură. Se referă la dorințele intime, impulsurile sexuale și energia fizică. Activitatea, inițiativa, curajul, încrederea pasiunea, competivitatea sunt caracteristici ale acestei planete. De asemenea, această planetă este strâng legată de conflicte, furie, violență, grabă și nerăbdare.

Jupiter este guvernatorul Săgetătorului și reprezintă creșterea și expansiunea pe plan personal sau material. Avansările, progresul, inspirația, optimismul, abundența, oportunitățile, generozitatea și curiozitatea sunt caracteristici ale acestei planete. 

Saturn este guvernatorul Capricornului și se referă la responsabilități, obligații, carieră, obiective pe termen lung, abilitatea de te organiza, depășirea obstacolelor, siguranță.

Uranus este guvernatorul Vărsătorului și relevă dorința de libertate, creativitatea și independența. Se referă la schimbare, situații neprevăzute, originalitate, umanitate, idealism, spirit rebel și excentric.

Neptun este guvernatorul zodiei Pești și se referă la compasiune, spiritul de sacrificiu și comportamentul altruist. Se referă la imaginație, percepție, sensibilitate, toleranță, răbdare, talente muzicale și creative, comportament secretos.

Pluto este guvernatorul Scorpionului și se referă la putere și influență. De asemenea indică regenerarea, moartea și renașterea oricărui lucru, sexul, agresivitatea, influențele persuasive, curajul, determinarea, precum și abilitatea de a depăși toate problemele. 

Planeta definește ce se întâmplă în funcție de casa în care se află. Sunt 12 case cu semnificații diferite. 

V-ar plăcea un articol despre ceea ce semnifică cele 12 case?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.