Treceți la conținutul principal

Hei

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 

Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai puternic decât reiki și că are darul de a vindeca. M-am întristat puțin pentru că m-am gândit că nu voi avea timp să mă apuc de un astfel de curs. Și apoi a venit pandemia și am avut prea mult timp. Era momentul perfect să mă apuc de lucruri noi...În schimb, am avut un moment de rebeliune, de neacceptare a situației și... apoi m-am înscris la curs. Și ușor ușor lucrurile au început să se schimbe. Agitația s-a transformat în „calm”, un sentiment greu de atins pentru mine. 

Am experimentat niște senzații unice, profunde, m-am putut conecta în final la prezent. E ca o meditație ghidată, dar neavând această cultură este destul de dificil pentru mine să pot să nu fiu undeva în trecut sau să planific diverse evenimente din viitor. 

Practicând frecvent acest „dans al sufletului” și reîntorcându-mă la valorile cele mai frumoase și manifestând recunoștință pentru ceea ce mi se întâmplă, atrag în viața mea oameni care vorbesc și se poartă frumos. Mi se deschid uși fără să fac niciun efort. Sunt mai conectată la tot ce e mai frumos în natură și mai atentă la ceea ce îmi doresc să mi se întâmple. E bine în lumea mea, cum ar spune Louise Hay. Sunt 12 dansuri, dar le pot face doar pe acelea care se potrivesc cu ceea ce îmi doresc și care îmi oferă  o stare de rezonanță profundă. Mă bucur că am descoperit o activitate care îmi oferă o stare bună după doar 21 de minute de practică. 

Voi ce activități faine ați descoperit în pandemie? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.