Treceți la conținutul principal

Hei

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 

Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai puternic decât reiki și că are darul de a vindeca. M-am întristat puțin pentru că m-am gândit că nu voi avea timp să mă apuc de un astfel de curs. Și apoi a venit pandemia și am avut prea mult timp. Era momentul perfect să mă apuc de lucruri noi...În schimb, am avut un moment de rebeliune, de neacceptare a situației și... apoi m-am înscris la curs. Și ușor ușor lucrurile au început să se schimbe. Agitația s-a transformat în „calm”, un sentiment greu de atins pentru mine. 

Am experimentat niște senzații unice, profunde, m-am putut conecta în final la prezent. E ca o meditație ghidată, dar neavând această cultură este destul de dificil pentru mine să pot să nu fiu undeva în trecut sau să planific diverse evenimente din viitor. 

Practicând frecvent acest „dans al sufletului” și reîntorcându-mă la valorile cele mai frumoase și manifestând recunoștință pentru ceea ce mi se întâmplă, atrag în viața mea oameni care vorbesc și se poartă frumos. Mi se deschid uși fără să fac niciun efort. Sunt mai conectată la tot ce e mai frumos în natură și mai atentă la ceea ce îmi doresc să mi se întâmple. E bine în lumea mea, cum ar spune Louise Hay. Sunt 12 dansuri, dar le pot face doar pe acelea care se potrivesc cu ceea ce îmi doresc și care îmi oferă  o stare de rezonanță profundă. Mă bucur că am descoperit o activitate care îmi oferă o stare bună după doar 21 de minute de practică. 

Voi ce activități faine ați descoperit în pandemie? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Louise Hay îți spune că „poți face acest lucru”, tu trebuie doar să o crezi

Pe Louise Hay am descoperit-o pentru prima dată în cartea Semnificaţia datei de naştere. Simetria ascunsă a datei de naştere îţi dezvăluie planul vieţii tale,  într-o anumită librărie. Jean Haner, autoarea acestei cărţi face referire la afirmaţiile pozitive ale Louisei L. Hay. Aceste fraze pozitive mi-au atras atenţia şi am căutat-o pe Louise pe internet. Mi-a plăcut foarte mult activitatea sa online, chiar m-am abonat la newsletter şi am apreciat pagina Hay House Daily Affirmation. 
Louise Hay are o bogată activitate de consultaţă în domeniul „Științei Minții” și numeroase cărți publicate (dând click aici veți afla câteva titluri) care au ajutat o mulțime de oameni să conștientizeze anumite tipare limitatoare de gândire și să-și îndrepte domeniile din viață în care lucrurile nu funcționau așa cum își doreau. 
În cartea care a ajuns în mâinile mele și anume „Pot face acest lucru” (despre care puteți afla mai multe aici) autoarea subliniază că aceste afirmații pozitive funcționează doar …