Treceți la conținutul principal

Hei

Cum să faci un Cocktail Happy Fizz?

Am descoperit acest cocktail prin 2015 sub denumirea de Pink Fizz. Când am căutat din nou anul acesta mi-au apărut variații ale acestuia cu gin. Nu-i problemă, am reținut formula și este absolut delicioasă. Doar că m-am gândit să-i pun un alt nume: Happy Fizz, deoarece îmi aduce un plus de energie și bucurie. 

Fiind sezonul căpșunilor, acest cocktail este soluția perfectă pentru a avea parte de o băutură delicioasă și nonalcolică. 

Pentru  a prepara un pahar vei avea nevoie de:
 -250 de grame de căpșuni
-Jumătate din sucul unei lămâi sau mai puțin dacă preferi să fie mai dulce
-Zahăr după gust
-Apă minerală (Opțional - Ultima dată am omis acest ingredient și a ieșit foarte bine)
-Gheață

Căpșunile le pui în blender sau dacă ai un mixer poți opta pentru acesta. Doar asigură-te că vasul în care le mixezi este mai înalt pentru a nu face stropi peste tot. Adaugi zahărul, zeama de lâmâie. Transferi conținutul într-un pahar și adaugi (apa minerală) gheața. Decorezi paharul cu o feliuță de lămâie și tocmai ai obținut un cocktail nonalcoolic delicios.

Dacă preferi un conținut ușor iute și cauți un ingredient din seria superalimentelor, poți adăuga bucățele de ghimbir. Cu siguranță vei obține un gust deosebit. 

Pentru a transforma acest cocktail într-unul alcoolic poți adăuga rom sau gin și poți înlocui lămâia cu lime pentru o savoare intensă! Pentru efectul „spumos” poți înlocui apa minerală cu vin spumant. Iată cum arată Happy Fizz! 


P.S. Ultima dată am trecut căpșunile prin lamele mixerului mai puțin pentru a obține bucăți mari de fructe, făcând din acestea o băutură sățioasă și gustoasă! Îți place cum arată? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe. Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”. Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.   Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor. Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars.  Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, fir