Treceți la conținutul principal

Hei

Căni pictate manual - Decor și cadou cu utilitate practică

O cană pictată manual va înfrumuseța orice spațiu, constituind un decor foarte frumos. Aceasta poate „găzdui” băuturi reci sau calde, creioane și orice alte obiecte mici pe care vrei să le păstrezi în ea. 

Cana pictată manual este ruptă din creativitatea artistului care a gândit un design special pentru a ți se potrivi ție sau persoanei la care va ajunge cana. 

Pentru mine cănile sunt deosebite, aproape intime, întrucât acestea ajung foarte aproape de persoană, au contact direct cu aceasta.

Astăzi voi face o scurtă descriere pentru 10 căni pictate manual de dna. Valentina Tănase.

1. Cană nori, păsări, floarea soarelui și flori de primăvară.

Această cană are trei părți pictate diferit. Este ca o zi însorită cu nori senini ce sunt acolo doar pentru a înfrumuseța cerul.

                                                                   
                             Preț: 30 de lei + valoarea transportului în zone din afara Constanței. 
2. Cană înflorată

O explozie de flori poate fi prezentă pe cana ta preferată de cafea. 
3. Cană cu toartă inimă 

Jucăușă, veselă și colorată, acestă cană poate înveseli orice încăpere și orice om. Toarta în formă de inimă adaugă un plus de „je ne sais quoi” acestei căni. 4. Cană „Explozie de inimi” 

O inimă mare făcută din inimi mici parcă explodează în jurul său dând naștere la și mai multe inimi. Această cană simbolizează iubirea infinită, care se divide și este oferită necondiționat.  5. Cană inimi glitter auriu 
    
Dacă iubești obiectele strălucitoare, dar și culoarea verde această cană este pentru tine! Această cană are două fețe distincte. 6. Cană puncte colorate

Punctele creează iluzia infinitului. Culorile vii sugerează veselie
și copilărie. 7. Cană inimă aurie 

Cu o parte mată și una sidefată acestă cană poate să se muleze după starea ta. 
Vrei să ieși în evidență sau să stai în umbră. Ambele variante sunt posibile. 8. Cană inimi infinite și flori și puncte 

Simbolul infinitului este prezent pe acestă cană simbolizând iubirea infinită. 


 9. Cană yin yang

Simbolizând energia feminină îmbinată cu cea masculină, această cană este balanța perfectă dintre aceste două energii. 10. Cană Raze din puncte

Această cană va împrăștia lumină, căldură și va constitui un decor superb pentru bucătăria ta. 

Primele două comenzi primesc discount 5 lei. 

Care este cana ta preferată și de ce? Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 
Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put…

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

10 lecții de viață pe care le-am învățat de-a lungul timpului

Astăzi m-am gândit la câteva lecții de viață pe care le-am învățat de-a lungul timpului și mi-am zis să le notez ca să nu le uit. După principiul înțelepciunii romane „Vorba volant scriptum manent” iată ce mi-a trecut prin „căpșor”:

1. Dacă nu mă ajuți, măcar nu-mi sta în cale. Dă-te din ușă!

2. Cei care calcă pe cadavre vor călca și peste mine atunci când nu le voi mai fi de folos.

3. Oamenii care se poartă cel mai urât au nevoie de o doză mai mare de iubire decât ceilalți. Am testat pentru prima dată  această teorie în 2013 după un curs de teatru senzorial. Le-am vorbit frumos celor ce s-au răstit la mine, ei au fost contrariați în prima fază și apoi și-au mulat tonul vocii după al meu. Funcționează: Mărește doza de compasiune!

4. Dacă nu le răspunde la telefon altor oameni, nu te considera special că ție îți răspunde. E doar o chestiune de timp până ce pattern-ul se va manifesta și nu-ți va mai răspunde și ție. Ca de obicei, sunt foarte atentă la pattern-uri.


5. Cei ce îți spun că …