Treceți la conținutul principal

Căni pictate manual - Decor și cadou cu utilitate practică

O cană pictată manual va înfrumuseța orice spațiu, constituind un decor foarte frumos. Aceasta poate „găzdui” băuturi reci sau calde, creioane și orice alte obiecte mici pe care vrei să le păstrezi în ea. 

Cana pictată manual este ruptă din creativitatea artistului care a gândit un design special pentru a ți se potrivi ție sau persoanei la care va ajunge cana. 

Pentru mine cănile sunt deosebite, aproape intime, întrucât acestea ajung foarte aproape de persoană, au contact direct cu aceasta.

Astăzi voi face o scurtă descriere pentru 10 căni pictate manual de dna. Valentina Tănase.

1. Cană nori, păsări, floarea soarelui și flori de primăvară.

Această cană are trei părți pictate diferit. Este ca o zi însorită cu nori senini ce sunt acolo doar pentru a înfrumuseța cerul.

                                                                   
                             Preț: 30 de lei + valoarea transportului în zone din afara Constanței. 
2. Cană înflorată

O explozie de flori poate fi prezentă pe cana ta preferată de cafea. 
3. Cană cu toartă inimă 

Jucăușă, veselă și colorată, acestă cană poate înveseli orice încăpere și orice om. Toarta în formă de inimă adaugă un plus de „je ne sais quoi” acestei căni. 4. Cană „Explozie de inimi” 

O inimă mare făcută din inimi mici parcă explodează în jurul său dând naștere la și mai multe inimi. Această cană simbolizează iubirea infinită, care se divide și este oferită necondiționat.  5. Cană inimi glitter auriu 
    
Dacă iubești obiectele strălucitoare, dar și culoarea verde această cană este pentru tine! Această cană are două fețe distincte. 6. Cană puncte colorate

Punctele creează iluzia infinitului. Culorile vii sugerează veselie
și copilărie. 7. Cană inimă aurie 

Cu o parte mată și una sidefată acestă cană poate să se muleze după starea ta. 
Vrei să ieși în evidență sau să stai în umbră. Ambele variante sunt posibile. 8. Cană inimi infinite și flori și puncte 

Simbolul infinitului este prezent pe acestă cană simbolizând iubirea infinită. 


 9. Cană yin yang

Simbolizând energia feminină îmbinată cu cea masculină, această cană este balanța perfectă dintre aceste două energii. 10. Cană Raze din puncte

Această cană va împrăștia lumină, căldură și va constitui un decor superb pentru bucătăria ta. 

Primele două comenzi primesc discount 5 lei. 

Care este cana ta preferată și de ce? Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Louise Hay îți spune că „poți face acest lucru”, tu trebuie doar să o crezi

Pe Louise Hay am descoperit-o pentru prima dată în cartea Semnificaţia datei de naştere. Simetria ascunsă a datei de naştere îţi dezvăluie planul vieţii tale,  într-o anumită librărie. Jean Haner, autoarea acestei cărţi face referire la afirmaţiile pozitive ale Louisei L. Hay. Aceste fraze pozitive mi-au atras atenţia şi am căutat-o pe Louise pe internet. Mi-a plăcut foarte mult activitatea sa online, chiar m-am abonat la newsletter şi am apreciat pagina Hay House Daily Affirmation. 
Louise Hay are o bogată activitate de consultaţă în domeniul „Științei Minții” și numeroase cărți publicate (dând click aici veți afla câteva titluri) care au ajutat o mulțime de oameni să conștientizeze anumite tipare limitatoare de gândire și să-și îndrepte domeniile din viață în care lucrurile nu funcționau așa cum își doreau. 
În cartea care a ajuns în mâinile mele și anume „Pot face acest lucru” (despre care puteți afla mai multe aici) autoarea subliniază că aceste afirmații pozitive funcționează doar …

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe.
Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”.


Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.


Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor.


Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars. 


Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, firmă care se bucură de un mare succes și în zilele…