Treceți la conținutul principal

Hei

3 rujuri rezistente la trasfer până în 60 de lei

Deși prefer rujurile cu textură cremoasă, cu uleiuri de îngrijire care să-mi ofere o senzație plăcută, rujurile rezistente la trasfer sunt foarte utile atunci când:

-Nu poți să te dai cu ruj din oră în oră (Cum îmi place mie) 
-Nu vrei să lași urme pe pahare și căni (Cum mai știi care e cana ta?:))
-Vrei ca rujul să-ți rămână intact ore bune (Asta înseamnă că îți place culoarea aleasă la nebunie)
-Ai o poșetă mică în care nu încap multe lucruri sau nu porți poșetă deloc
:) -Vrei ca masca să fie imaculată și după ce o dai jos ( Trenduri de sezon=))) 

În toate situațiile de mai sus și în altele la care te-ai gândit, ți-am făcut o mini listă de rujuri rezistente la transfer cu prețul de până în 60 de lei:1. Primul ruj de acest tip pe care l-am descoperit a fost cel de la Boys & Berries. Nu-mi dădeam seama cum rezistă atât de mult timp rujul colegei mele de apartament, așa că am întrebat-o ce folosește. Între timp au apărut nuanțe noi, niște nude-uri foarte simpatice, dar prima culoare aleasă a fost un roz aprins: Nuanța Dazzler. Îmi aduc aminte că am adormit într-o seară fără să mă demachiez. Toate celelalte produse erau întinse pe toată fața, rujul era tot acolo. Și e în jur de 30 de lei. Raport excelent de calitate și preț!  

2. Infaillible de la L'oreal (Până în 60 de lei, iar dacă îl găsești la promoție este în jur de 35 de lei)

L-am testat la București la Cora Pantelimon. Mi l-a arătat o fată drăguță și am rămas uimită de rezistența sa. Acesta are și un balsam protector la celălalt capăt pentru îngrijirea buzelor. După ce eu însămi am fost Beauty Adviser timp de un an jumătate la ei mi-am dat seama că este un produs popular pe bună dreptate. 

Un lucru straniu care mi se întâmplă chiar dacă mi-am încheiat activitatea la ei de mai mult de un an, este că recunosc nuanțele de ruj la diverse persoane. Și am constatat că nuanța 213, una dintre preferatele mele este foarte populară la persoanele pe care le cunosc. Dezavantajul este că mie îmi plac culorile mai vii, ceea ce duce la următoarea descoperire:

3. Superstay Matte Ink de la Maybelline (Până în 50 de lei, poate porni de la 23 de lei atunci când se află în promoție)

Nuanța 10 este preferata mea și se regăsește în poșeta mea tot timpul. Chiar dacă cea mai căutată nuanță este 15, acesta este cea mai potrivită pentru nuanța tenului meu și se potrivește cu întregul look. Poate fi întegrată în diverse ținute, este foarte versatilă.

Un sfat prețios este să aplicați aceste rujuri în strat subțire și să le lăsați să se usuce fără a face acel gest de împreunare a buzelor. Acela este potrivit pentru rujurile cu textură cremoasă eventual. O pensulă destinată buzelor ajută la distribuirea corectă a culorii și a evitării surplusului. 

Voi ce rujuri rezistente la trasfer folosiți? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.