Treceți la conținutul principal

Hei

Oferă o șansă produselor românești de înfrumusețare! #labratoarelefiterman

În ultima perioadă am întâlnit două categorii distincte de oameni: 1. Cei care se entuziasmează când aud de produse românești și doresc să le încerce/ vor să știe mai multe despre acestea.
2. Cei care ar cumpăra orice altceva, sunt fideli unor branduri și nu au încredere în produsele românești. 

Personal, mă regăsesc în tabăra entuziaștiilor. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am acceptat să lucrez pentru o companie producătoare de cosmetice românești. 

Nu am multe lucruri în casă realizate în această țară. Am și eu ca alte multe persoane foarte multe lucruri  făcute în te miri unde: Cambogia, Maroc, Bangladesh, Spania:)) La produse cosmetice am o preferință pentru cele realizate în Franța. În schimb am un palton și o rochie pe  care scrie: Proudly Made in Roumania. (Chic Diva) Sunt extrem de fericită și mândră când le port. Știu că prin achiziția lor am încurajat producția autohtonă de vestimentație. Acum am în dulap două obiecte vestimentare foarte frumoase, în timp ce am încurajat antreprenoriatul românesc. Da e puțin, dar e un început. Puțin cu puțin se face mai mult și în timp creează noi oportunități pentru cei care au crezut că nu se poate, nu aici, nu acum.


Înainte să spuneți că după comunism nu mai există industrie și alte lucruri din acestea puneți-vă întrebarea de ce? Din cauza interesului scăzut de a cumpăra aceste produse. Probabil că alte țări sunt mult mai interesate să cumpere produse românești, la fel cum și noi suntem atrași de produsele realizate în alte țări. E o fascinație pentru alte culturi și este firesc să fie așa. Provocarea mea pentru voi este următoarea: Încurajați producția românească de orice fel cumpărând cu cel puțin 2 la sută mai mult decât o făceați înainte (pe lună) produse românești. Să vedem ce se întâmplă. Cred că vor fi niște schimbări bune în comunitatea noastră.

De câteva luni am și produse cosmetice făcute în România. E interesant să citești pe spate: Produs în România, Iași, Moara de Foc. 

Mă asociez și promovez produse în care cred. Ei bine, de data aceasta pot spune cu mândrie că am încercat aceste cosmetice românești și sunt foarte bune. Desigur că am preferințe și voi realiza un fel de top subiectiv pentru a vă spune ce produse Laboratoarele Fiterman mi-au plăcut cel mai mult. Acest top mi se potrivește mie în funcție de nevoile, obiceiurile și preferințele mele. 

1. Loțiunea demachiantă anti age HA
Iubesc machiajul și senzația pe care o am la aplicarea produselor cosmetice de machiaj. Pentru a-l îndepărta însă,am nevoie de produse care să mă ajute să revin la „setările din fabrică”. Loțiunea demachiantă anti age HA este un produs potrivit deoarece mă ajută să îndepărtez machiajul în mod eficient și îmi oferă o senzație de prospețime, iar tenul se simte „ușor” și hidratat.

2. Plasturii pentru dureri menstruale Bien Plus


În fiecare lună mă confrunt cu dureri menstruale care îmi incetinesc activitatea zilnică și mă fac să mă simt inconfortabil. Iau pastile pentru durere și tot am o senzație de „rău”. Am început să folosesc acești plasturi în primele seri cu menstruație, iar durerile s-au atenuat foarte mult. 

Laboratoarele Fiterman nu este producător pentru acest produs, este distribuitor, însă sunt foarte fericită că am descoperit ceva care să diminueze aceste dureri. 

3. Creama de noapte pentru ten uscat și foarte uscat
Am tenul uscat doar iarna și cu toate acestea îmi place această cremă deoarece îmi diminuează semnele de la nivelul gâtului pe care le am atunci când am perioade cu acnee. Uneori o folosesc doar local întrucât nu este potrivită pentru tipul meu de ten, eu având mai degrabă un ten mixt. Îmi place și foarte mult cum miroase, iar efectul de regenerare este vizibil.

4. Crema matifiantă 

Iarăși un produs care nu mi se potrivește neapărat deoarece este destinat tenului cu tendințe de îngrășare. Cu toate acestea îl folosesc în zilele în care nu mă machiez deoarece îmi matifiază tenul, este un substitut pentru pudra translucidă în cazul meu. 

5. Crema de față cu aloe

În sfârșit ajungem la un produs care mi se potrivește, fiind foarte îndrăgit de persoanele care l-au cumpărat. Știu asta pentru că de multe ori nu sunt la prima achiziție. Crema are o textură lejeră, intră foarte ușor în piele, iar efectul cel mai vizibil este cel de regenerare al pielii. Dacă aveți tenul mixt este o alegere perfectă. 

6. Crema mască Anti Age HA
Chiar dacă tendințele internaționale se îndreaptă către tenul mat, luminozitatea aceea care vine parcă din interior, acea strălucire este încă foarte apreciată și asociată cu frumusețea. Această luminozitate poate fi căpătată prin folosirea acestei cremă măști ce conține o plantă „minune”(Evodia ruteacarpa) care are acest efect. Este într-adevăr un produs foarte bun. 

7. Crema de mâini cu glicerină
Sunt două tipuri de cremă de mâini produse de Laboratoarele Fiterman: Crema mâini cu glicernă și Crema de mâini și unghii. Personal, o prefer pe cea cu glicerină deoarece are o textură mai grasă, iar efectul de hidratare se simte imediat. Este foarte eficientă dacă spăl vase sau am contact cu produse de curățat. 
Cealaltă are o textură mai lejeră, ceea ce este foarte bine pentru cei care nu iubesc texturile grase. 

8. Loțiunea de corp cu zmeură și rodie

Ultima, dar nu cea din urmă este această loțiune cu miros gurmand. Îmi plac foarte tare aceste loțiuni pe care îți vine să le mănânci. Lasă pielea moale și hidratată. Îmi place senzația la aplicare datorită mirosului foarte plăcut. Voi ați încercat aceste produse? Care este preferatul vostru? 
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion. 

Boat trip and energy from the sea