Un pattern de iubire


2018 a fost un an foarte dureros. Am simțit durerea mai intens ca niciodată. Am pierdut tot ce am crezut că dețin și va fi acolo mereu. Când am simțit că am din nou controlul, ceva s-a întâmplat și l-am pierdut din nou. Câțiva oameni  mi-au scăpat printre degete, la unii a trebuit să renunț ca să nu mă autodistrug. Nu am putut să scriu decât în rare ocazii, ceea ce mi-a provocat o tristețe enormă. Am mascat aceasta printr-un comportament extravagant și râsete în hohote. Dar știi pe la 2 dimineața  dacă ești cu adevărat fericit. Și mie atunci îmi vine să plâng.

M-am simțit singură. Dar mi-am dat seama că nu e așa deloc. Am primit foarte mult sprijin moral de la cine nu mă așteptam și când îmi pierdusem orice speranță. Mă simt foarte fericită că de-a lungul anilor am ales ca acești oameni să facă parte din existența mea.


În 2019 vreau să am parte de mai multă iubire de sine. Vreau să-mi acord mai multă grijă, să-mi pese mai mult de mine. Cum vor afla alți oameni cum trebuie să mă iubească dacă nu le arăt un model? Aș vrea să creez un pattern de iubire.

Comentarii

Comentarii

Postări populare