Treceți la conținutul principal

Hei

Care este fondul meu de ten preferat?

Este foarte simplu să răspund la această întrebare. Acela care mă face să am fața perfectă în fotografii. Nu am un singur fond de ten preferat, ci mai multe. Voi începe într-o ordine aleatorie.

a) Fondul de ten Natural Velvet de la Seventeen. Din motivul mai sus menționat, dar și pentru că este foarte hidratant, dar totuși nu îmi strălucește fața după câteva ore chiar dacă nu îl fixez cu pudră. Din aceeași categorie face și Time Plus de la Seventeen doar că acesta are o putere mai mică de acoperire. Poate fi și acela o variantă atunci când am tenul curat.
b) Superbalanced make up by Clinique. Acesta dă dovadă de o finețe aparte. Îl simt delicat, ca și cum nu ar fi acolo și totuși îmi face fața foarte faină. Acoperirea este medie, iar textura îmi pare ușor cremoasă.


c) Wake me up de la Rimmel London. Deoarece îmi plac mai mult cele hidratante acesta va fi mai presus decât cele mate. Este un fond de ten anti oboseală, acoperirea este medie și are particule strălucitoare în interior. Din aceeași categorie face parte și Healty Mix de la Bourjois. Doar că acesta miroase mult mai frumos decât Wake me up.d) Îmi plăcea foarte mult Mat Magique de la L'oreal, dar nu mai este pe piață. Din aceeași categorie face parte și Dream Satin de la Maybelline. Adică are o textură „spumoasă”. Nu este mat, este foarte hidratant dar îmi face tenul perfect.

e) Perfect Skin, Anew de la Avon. Acesta este un BB pe care îl ador. Nu are putere de de acoperire, dar se adaptează nuanței pielii și hidratează foarte bine.f) Infaillible Matte. Îmi place că rezistă, acoperă destul de bine și este potrivit pentru seară, evenimente etc. Din cauza texturii mate are totuși tendința să îmi usuce tenul, iar din acest motiv îl folosesc cu intrerupere. Câteva zile el, câteva zile un alt fond de ten. Atât. Care este fondul vostru de ten preferat și de ce?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua. 
Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put…

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe.
Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”.


Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.


Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor.


Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars. 


Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, firmă care se bucură de un mare succes și în zilele…