Care este fondul meu de ten preferat?

Este foarte simplu să răspund la această întrebare. Acela care mă face să am fața perfectă în fotografii. Nu am un singur fond de ten preferat, ci mai multe. Voi începe într-o ordine aleatorie.

a) Fondul de ten Natural Velvet de la Seventeen. Din motivul mai sus menționat, dar și pentru că este foarte hidratant, dar totuși nu îmi strălucește fața după câteva ore chiar dacă nu îl fixez cu pudră. Din aceeași categorie face și Time Plus de la Seventeen doar că acesta are o putere mai mică de acoperire. Poate fi și acela o variantă atunci când am tenul curat.
b) Superbalanced make up by Clinique. Acesta dă dovadă de o finețe aparte. Îl simt delicat, ca și cum nu ar fi acolo și totuși îmi face fața foarte faină. Acoperirea este medie, iar textura îmi pare ușor cremoasă.


c) Wake me up de la Rimmel London. Deoarece îmi plac mai mult cele hidratante acesta va fi mai presus decât cele mate. Este un fond de ten anti oboseală, acoperirea este medie și are particule strălucitoare în interior. Din aceeași categorie face parte și Healty Mix de la Bourjois. Doar că acesta miroase mult mai frumos decât Wake me up.d) Îmi plăcea foarte mult Mat Magique de la L'oreal, dar nu mai este pe piață. Din aceeași categorie face parte și Dream Satin de la Maybelline. Adică are o textură „spumoasă”. Nu este mat, este foarte hidratant dar îmi face tenul perfect.

e) Perfect Skin, Anew de la Avon. Acesta este un BB pe care îl ador. Nu are putere de de acoperire, dar se adaptează nuanței pielii și hidratează foarte bine.f) Infaillible Matte. Îmi place că rezistă, acoperă destul de bine și este potrivit pentru seară, evenimente etc. Din cauza texturii mate are totuși tendința să îmi usuce tenul, iar din acest motiv îl folosesc cu intrerupere. Câteva zile el, câteva zile un alt fond de ten. Atât. Care este fondul vostru de ten preferat și de ce?


Comentarii

Comentarii

Postări populare