Treceți la conținutul principal

Hei

Bonjour Mon Amour sau cum m-am trezit eu azi frumoasă cică

Azi m-am trezit frumoasă (greieri) Muhaha, no way am căpătat între timp un comportament acceptat de societate care s-a adaptat înfățișării mele blajine. Dar până a ajunge în acest punct a fost nevoie de înjurătura din capul meu când am auzit alarma. Și apoi întrebarea:„Am pentru ce să mă trezesc? ” Păi, cam da, am niște lucruri de făcut, locuri în care trebuie să ajung, chestiuni administrative și creative pe alocuri. Și apoi trebuie să vorbesc cu diverși oameni. Iar interacțiunea cu aceștia poate fi interesantă, distractivă sau un joc în care caut cu orice preț să dispar cât mai mult din peisaj dacă dimineața nu a început cum trebuie și tiparele nu au fost respectate. Rutina care mă asigură că voi putea trece peste orice este trio-ul: Cafea, e-mailuri și muzică, dar nu orice muzică, ci exact versurile din capul meu la trezire. Complicată treabă: Mă tot întreb ce se petrece în capul meu în timp ce dorm și de ce uneori mă trezesc în minte cu o melodie pentru copii de exemplu și alte dăți cu o multitudine de genuri muzicale și melodii pe care nu le-am mai auzit de ani buni. 

Mai e și înfățișarea: Cum creez haosul organizat. Părul trebuie să arate ca și cum m-aș fi trezit pe o plajă cu părul răvășit, dar totuși să nu pară deteriorat, tenul ușor strălucitor, dar să aibă o strălucire naturală, hainele să creeze un look ușor neglijent, să dea senzația de imperfecțiune, să aibă un aer hippie și să nu dea ofere ideea că m-am străduit prea mult să realizez acel tot. Și apoi mai e și atitudinea de je m'en fiche, dar ar putea să-mi pese dacă persoana din fața mea e suficient de interesantă sau îmi trezește vreo emoție. Nimic nu e ce pare a fi niciodată:))  

Sunt anumite produse cosmetice care mă ajută să creez acel look haotic îngrijit cum îl numesc eu, dar totuși proaspăt. Și pe acestea le prefer foarte tare vara. Există niște creme nuanțatoare pe piață pe care le folosesc fără fond de ten atunci când tenul meu arată bine. Pentru celelalte situații există BB Cream:)) care poate fi folosit individual sau ca primer pentru fon de ten atunci când vreau un look de seară sau pur și simplu vreau să acopăr și să uniformizez mai bine. 

Produsul de acest tip de care sunt încântată în acest moment este Bonjour Nudista, nuanța Light de la L'oreal Paris. Acesta conține: Ulei de cocos, caise, unt de shea și ceai verde. Primul efect pe care l-am observat este luminozitatea și o ușoară tentă aurie. Apoi este senzația de împrospătare rapidă, iar tenul se simte hidratat pentru mai multe ore, ceea ce este principalul atribut al unui BB Cream în general. Voi ce produse anti fatigue folosiți? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion. 

Boat trip and energy from the sea