3 produse pentru sprâncene care fac o treabă excelentă

Este atât de ușor să-ți strici sprâncenele singură și destul de dificil să le dai o formă, iar de cele mai multe ori cosmeticienele au de luptat cu încercările noastre de creativitate spontană. Dar din fericire există pe piață foarte multe produse care ne ajută să conturăm, să umplem golurile și să stilizăm sprâncenele pe care le-am pensat necorespunzător sau pur și simplu atunci când vrem să avem în fiecare zi sprâncene frumoase. A observat cât de schimbată am fost după o vizită la salon și am decis să-mi păstrez forma până la următoarea vizită, așa că astăzi vă voi împărtăși care sunt produsele ce m-au ajutat în acest demers: 

1. Pomada din gama Paradise de la L'Oreal Paris. Acest gel de sprâncene îmi place datorită texturii sale foarte moi; Se aplică foarte ușor cu ajutorul periei care vine o dată cu produsul, iar cantiatea este suficient de mare încât să-ți ajungă foarte mult timp pentru că folosești o doză foarte mică de produs. Cel mai încântată sunt de faptul că pot contura spâncenele în doar câteva secunde.
2. Kitul de stilizare a sprâncenelor de la Rimmel London. Acesta este format din ceară și fard și este o alternativă la pomadă atunci când dispunem de mai mult timp. Prima dată se aplică fardul, apoi ceara cu mini peria din kit, după care folosim peria pentru aranjarea sprâncenelor. Aici sunt foarte fericită întrucât mi se potrivește foarte bine nuanța medium, le dă un aspect natural.


3. Creionul bio de la Lavera este o altă descoperire recentă pe care-l ador datorită texturii cremoase. Din acest motiv nu-mi este teamă că-mi va rupe firele de păr, întrucât se aplică foarte ușor. Întrucât l-am comandat online am ales o culoare puțin închisă, iar din acest motiv îl folosesc doar atunci când am un machiaj mai complex și mai pronunțat și nu atunci când folosesc doar un BB și un blush deoarece se potrivește pentru a contura un look dramatic. Textura este marele plus al acestui produs, ingredientele sale sunt bio și se poate regăsi foarte ușor în orice poșetă.Voi de ce produse pentru sprâncene sunteți încântați? 

Comentarii

Comentarii

Postări populare