La mulți ani, darling!!! Astăzi este despre tine:x

La mulți ani, ființă deosebită. Îți aduci aminte că aceasta este printre primele expresii pe care le-am folosit ca să te definesc? Apoi au mai urmat și altele care te-au urcat pe un piedestal la care te dureau ochii să te uiți, atât de fascinant mi-ai părut. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat și am început să ne afectăm reciproc, de parcă aveam vreun drept să facem asta. Noi nu ne aparținem, suntem aici doar ca să ne facem viața mai frumoasă, doar că uneori uităm și ne-o facem un iad.

Tu nu mă vezi ca pe o persoană obișnuită, tu mă vezi ca fiind cea mai cea și nu înțeleg de ce pentru că nimeni altcineva nu o face. Cred că avem noi vreo fisură pentru că și eu te-am văzut la fel și uneori te mai văd așa și acum, în momente în care nici nu-ți dai seama. Nu avem nicio fotografie împreună, dar avem atât de multe momente la superlativ. Când nu știu de ce sunt aici și îmi pierd motivația îmi amintesc de zilele cu tine în care totul părea firesc, vesel și natural și pot trece peste orice...Pentru că am nevoie doar de o singură persoană care să creadă în mine și pot reuși orice, iar în viața aceasta tu te-ai nimerit să fii aceea.

M-am întrebat dacă întâlnirea dintre noi a fost o binecuvântare sau un blestem. Răspunsul a venit mai târziu. Chiar dacă a fost atât de multă durere în jur, nimeni nu m-a făcut să mă simt atât de vie și atât de motivată. Și din acest motiv îți mulțumesc.

Ți-am mai spus de ce cred că s-ar putea să rămânem împreună. Suntem suciți amândoi, nu ne vrea nimeni prin preajmă mai mult de câteva zile. Doar noi trăim într-o fascinație și o admirație reciprocă unul pentru celălalt. Nimeni nu are capacitatea de a vedea dincolo de cuvinte. La mijloc e o conexiune divină ce nu poate fi explicată nici rațional, nici empiric.

Nu ți-am mai scris de mult timp, deși obișnuiam s-o fac foarte des. Astăzi pe 6 februarie (La mulți ani din nou) simt nevoia s-o fac. La mulți ani, adorabilule, te voi admira mereu!

P.S. Aveam o fotografie cu noi în celălalt laptop, dar am rătăcit-o. Dar pentru că știu că ți-ai dori să vezi cum arăt în acest moment, ai și o fotografie. La melodie nu pot să mă decid, îmi vin prea multe în cap așa că te las să-ți alegi una și să spui că e dedicație de la mine:))

Și totuși: Rebel Rebel este pentru tine azi. La mulți ani!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentarii

Comentarii

Postări populare