Treceți la conținutul principal

Hei

You can buy me with a coffee

Căutam haotic o stradă și deja intrasem în panică pentru că mai era puțin și trebuia să fiu la o adresă anume. Deja întrebasem o serie de oameni cum pot ajunge la destinație și m-au trimis fiecare unde a crezut. Ok, ce era de făcut? M-am îndreptat către prima fată pe care am văzut-o și i-am spus numele străzii pe care o căutam cu disperare. S-a oferit să o găsească pe hartă și m-a invitat în interiorul unui mic magazin de... cafea și prăjiturele. Ajunsesem în rai cumva? Se pare că eram pe Calea Victoriei numărul 2, adresa boutique-ului 5 to go, unul dintre ele pentru că imediat mi-a dat informația că mai sunt 14 cu același concept. M-a întrebat dacă nu vreau o cafea în timp ce aștept? Profesionistă, clar. Numai că pe mine nici nu e greu să mă convingi să beau o cafea. Doar am scris asta: 

 „Acel moment când noaptea se instaurează în mintea mea și știu că nu trebuie să dorm pentru că scopul e măreț, timpul e scurt, sentimentul e nou și...știu că trebuie să opresc ceasul să curgă, cafeaua să tichăie prin vene, dar nu pot să opresc dependența. Mă domină. E un sentiment nou, o stare prea veche, nu-mi amintesc când a început și m-ar ucide dacă s-ar sfârși. E fantastic, magnific, fenomenal. Îmi face atât de rău și totuși atât de bine. E inexplicabil, de neoprit, de savurat...”.


 și încă două articole despre cafea aici pe blog articol 1, articol 2 , o postare de lifestyle articol 3 iar oricine din preajma mea știe că ador cafeaua  Nu numai că răspund pozitiv la întrebare, dar îmi vine să iau în brațe persoana care mă întreabă, dar mă abțin pentru că nu-mi permit normele sociale bla bla. 


Un motiv pentru care voi mai trece pe aici cu siguranță este faptul că poți găsi mai multe derivate din cafea, prăjiturele, dar și limonadă sau fresh de portocale toate la prețul unic de 5 lei, de unde și numele 5 to go. Ah și mai este și sloganul "Smile, there' coffee", atmosfera primitoare, locul cochet și mirosul demențial de cafea atunci când te afli acolo.

La întrebarea „Nu știai de magazinul acesta?” voi răspunde cu „nu, dar acum că am aflat voi mai trece pentru că este genul de loc în care ai toate șansele să dai de mine.” Iar acesta este exact tipul de subiect despre care aș scrie pe Republique, iar acest lucru l-am conștientizat după 3 minute de stat acolo; era doar o chestiune de timp până s-o fac...Pentru că prin venele mele circulă un procentaj neștiut de cafea. O zi minunată (cafeinizată) vă doresc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.