Fructe de sezon: Alice recomandă căpșunile

Pe lângă faptul că previn apariția cancerului, căpșunile sunt bune pentru ficat, bolile de ochi, tratează astenia, anemia și insomnia.  Capsunile au un continut mare de antioxidanti. Aceste fructe asigura o buna functionare a 
organismului, il tonifica si il vitaminizeaza. 

Iată câteva versiuni de prezentare a căpșunilor culese de mine din grădina din Jurilovca: 



De asemenea, puteți incerca căpșunile cu frișcă, clătitele cu finetti și căpșuni sa cocktailul Pink Fizz. Pentru acesta aveți nevoie de:
*400 grame căpșuni
*sucul a 3 lămâi
*100 de grame de zahăr
*apă minerală
*cuburi de gheață după preferințe



Căpșunile se spală și se adaugă în blender împreună cu sucul de lămâie, zahărul și gheața. Așteptăm câteva momente până se topește zahărul și se transformă într-un cocktail răcoros și sănătos. Umplem paharele și adăugăm apă minerală. Poftă bună!










Comentarii

Comentarii

Postări populare