Treceți la conținutul principal

Cafeaua mea preferată

Știți acel sentiment plăcut când simți că ți-ai găsit locul și că de fiecare dată când ești acolo te simți calm și în siguranță? Așa mă simt în Năvodari de fiecare dată când revin aici. Sunt multe lucruri care-mi plac aici: prietenii de aici, marea, plimbările nocturne, cafeaua...ah de fapt despre asta voiam să vă vorbesc în primă instanță. Dacă pentru cocktailuri am un loc favorit, de câteva zile am și un loc preferat de unde-mi cumpăr cafea. Și găsesc toate sotimentele pe care le ador: preferata mea e cafeaua din India; are o aromă pe care o recunosc imediat. Am gustat-o în Constanța inițial și sunt foarte fericită că o găsesc și la Năvodari la Leonard Caffe. 

Filmul de prezentare al Leonard Caffe conținând istoricul brandului și informații prețioase despre cafeaPuteți aprecia micuțul magazin de cafea și ceaiuri din Năvodari pe următoarea pagină de Facebook:


Despre spațiu pot spune că este încântător. M-am simțit ca acasă, în lumea lui Alice. Înconjurată de aroma plăcută a cafelei și de accesoriile decorate manual din magazinul de cafea precum scaunele, măsuța și cănile deosebite am avut senzația de familiaritate și căldură.Nu numai Leonard Caffe vine cu o puternică istorie în spate, ci și Aby s Coffe Shop deoarece acest nume este legat de fiul proprietarilor magazinului care se numește Gaby. Deorece nu putea să-și pronunțe corect numele în copilărie numele său a rămas astfel.
Cafeneaua este deschisă de la ora 07:00 la ora 19:00 și puteți cumpăra cafea boabe, măcinată, puteți savura cafea în incită sau lua la drum o cafea puternică și cu gust minunat. Sper să ne vedem ocazional la magazinul de cafea, căci eu acolo voi fi foarte des. Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum a reuşit o anumită carte să-mi răscolească întregul sistem de valori?

În noaptea aceea, înainte să mă apuc să citesc cartea „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” scrisă de Dr. Menis Yousry experimentasem o durere fizică foarte puternică. Nu-mi aminteam unde pot găsi o pastilă care să reducă durerea așa că pur și simplu am stat întinsă și nemișcată sperând că în timp o voi simți mai puțin intens. Trebuie să menționez că durerea fizică este printre cele mai teribile frici ale mele, așa că încerc s-o evit cât pot.

În acele momente am accesat o amintire dintr-o zi pe care am catalogat-o de-a lungul timpului ca printre cele mai frumoase din existența mea. Am retrăit părți pe care mi le aduceam aminte din dialog, senzația de plutire, anumite momente din acea zi etc. A avut efect, în câteva minute în care m-am concentrat pe retrăirea acelei zile durerea mea s-a diminuat. Primul gând a fost că trebuie să scriu despre acea experiență pentru a-mi exprima recunoștința pentru că am avut ocazia de a simți atât de intens. Apoi a intervenit dorința de a sc…

Louise Hay îți spune că „poți face acest lucru”, tu trebuie doar să o crezi

Pe Louise Hay am descoperit-o pentru prima dată în cartea Semnificaţia datei de naştere. Simetria ascunsă a datei de naştere îţi dezvăluie planul vieţii tale,  într-o anumită librărie. Jean Haner, autoarea acestei cărţi face referire la afirmaţiile pozitive ale Louisei L. Hay. Aceste fraze pozitive mi-au atras atenţia şi am căutat-o pe Louise pe internet. Mi-a plăcut foarte mult activitatea sa online, chiar m-am abonat la newsletter şi am apreciat pagina Hay House Daily Affirmation. 
Louise Hay are o bogată activitate de consultaţă în domeniul „Științei Minții” și numeroase cărți publicate (dând click aici veți afla câteva titluri) care au ajutat o mulțime de oameni să conștientizeze anumite tipare limitatoare de gândire și să-și îndrepte domeniile din viață în care lucrurile nu funcționau așa cum își doreau. 
În cartea care a ajuns în mâinile mele și anume „Pot face acest lucru” (despre care puteți afla mai multe aici) autoarea subliniază că aceste afirmații pozitive funcționează doar …

O scurtă istorie a lumii make-up-ului

Machiajul a fost dintodeauna o formă de a înfrumuseța și a evidenția anumite trăsături umane. Machiajul a funcționat ca un ritual, ca prilej de se pune în evidență, de a se camufla pentru ca forțele răului să nu pătrundă. A fost de asemenea un element important care a ajutat intensificarea relațiiei dintre sexe.
Machiajul , așa cum îl știm noi a început la Hollywood când Max Factor venea cu celebrul slogan „Make up of makeup artists”.


Staruri din lumea cinematografică a secolului XX s-au bucurat de măiestria domnului Max Factor care venea cu o viziune inovativă asupra machiajului în lumea filmului.


Ava Gardner, Jean Harlow și Marlene Dietrich au fost printre primele actrițe care au fost machiate de celebrul Mr. Max Factor.


Mai târziu Greta Garbo, Marlyn Monroe, Audrey Hepburn și-au format un stil propriu de machiaj, devenind fashion iconuri și mouvie stars. 


Puține persoane știu că primul rimel comercial a fost produs de Rimmel London, firmă care se bucură de un mare succes și în zilele…