Treceți la conținutul principal

Hei

Cafeaua mea preferată

Știți acel sentiment plăcut când simți că ți-ai găsit locul și că de fiecare dată când ești acolo te simți calm și în siguranță? Așa mă simt în Năvodari de fiecare dată când revin aici. Sunt multe lucruri care-mi plac aici: prietenii de aici, marea, plimbările nocturne, cafeaua...ah de fapt despre asta voiam să vă vorbesc în primă instanță. Dacă pentru cocktailuri am un loc favorit, de câteva zile am și un loc preferat de unde-mi cumpăr cafea. Și găsesc toate sotimentele pe care le ador: preferata mea e cafeaua din India; are o aromă pe care o recunosc imediat. Am gustat-o în Constanța inițial și sunt foarte fericită că o găsesc și la Năvodari la Leonard Caffe. 

Filmul de prezentare al Leonard Caffe conținând istoricul brandului și informații prețioase despre cafeaPuteți aprecia micuțul magazin de cafea și ceaiuri din Năvodari pe următoarea pagină de Facebook:


Despre spațiu pot spune că este încântător. M-am simțit ca acasă, în lumea lui Alice. Înconjurată de aroma plăcută a cafelei și de accesoriile decorate manual din magazinul de cafea precum scaunele, măsuța și cănile deosebite am avut senzația de familiaritate și căldură.Nu numai Leonard Caffe vine cu o puternică istorie în spate, ci și Aby s Coffe Shop deoarece acest nume este legat de fiul proprietarilor magazinului care se numește Gaby. Deorece nu putea să-și pronunțe corect numele în copilărie numele său a rămas astfel.
Cafeneaua este deschisă de la ora 07:00 la ora 19:00 și puteți cumpăra cafea boabe, măcinată, puteți savura cafea în incită sau lua la drum o cafea puternică și cu gust minunat. Sper să ne vedem ocazional la magazinul de cafea, căci eu acolo voi fi foarte des. Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.