Treceți la conținutul principal

Hei

Campion ce crește vizibilitatea României în lume


Se numește Ionuț Maneachin este din Jurilovca și înainte de a fi un nume în lumea sportului nautic este un un prieten de nădejde și are un un bun simț cum rar întâlnești. Are o charismă și un tact cum nu vezi în fiecare zi și o modestie imensă.

Drumul său în lumea kaiac kanoe început la 12 ani la cluul sportiv Farul din Constanța. A continuat prin înscrierea la liceul sportiv Nicolae Rotaru din Constanța și peformanțele sale s-au încununat cu numeroase medalii și participări la concursuri  naționale și internaționale de profil.

„Am participat la concursuri naționale și la două internaționale. Am fost în Croația și Portugalia. Kaiac canoe am făcut până la 18 ani. Acum mai fac doar din plăcere”, spune Ionuț. 

Nu putem să nu obsevăm cât de charismatic este și cât de bine este sculptat.

Vă invit să urmăriți câteva fotografii care elogiază măreția acestui om frumos, reprezentant al comunității de ruși lipoveni din care face parte, al Jurilovcăi și promovator al sănătății prin mișcare. Bravo drag prieten și multiplu campion!
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dansul energetic- Un dans al sufletului

Vi s-a întâmplat vreodată să alegeți un anumit serviciu sau produs dintr-un anumit loc pentru că vă place să interacționați cu persoana care oferă acel produs sau serviciu? Mie mi se întâmplă tot timpul. Lili alege pentru mine cele mai frumoase haine. Ea știe ce culoare îmi vine bine și ce model mi se potrivește. Lili este de asemenea îmbrăcată mereu frumos și vorbește cu entuziasm. Mă umplu de bucurie când intru în buticul ei. Elena și George știu foarte multe despre cafea, iar mie îmi place cafeaua. Georgiana îmi face cele mai frumoase sprâncene și lista poate continua.  Iuliana Fulaș are grijă de sufletul meu. De fiecare dată când mă simt fără energie și nu am idee ce să fac, îi scriu să-mi fac o programare. Și pentru că îmi oferă o stare de spirit bună o urmez indiferent de ce s-ar apuca, pentru că știu că o să mă simt mai bine. De data acesta am aflat din postările ei de pe Facebook și apoi am întrebat-o mai multe despre dansul energetic. Mi-a spus că este foarte puternic, mai put

Boat trip and energy from the sea

La modiste

Ea e Miruna, colega mea de la Jurnalism și este pasionată de tot ce înseamnă modă. Dacă o vezi fără tocuri te întrebi ce a pățit. Am observat acest lucru  o singură dată și a fost aproape un șoc.  Este foarte sensibilă la tot ce ce întâmplă în jur și chiar dacă la prima vedere o poți cataloga ca fiind superficială își dai seama foarte repede că ai de a face cu o prietenă și o colegă foarte bună. În ceea ce privește lumea fashionului parcă e născută să poarte hainele pe care le vezi pe ea. O detectezi miscându-se pe tocuri de 12 centimetri fără să clipească. Machiajul ei este impecabil și la 6 dimineața. Cum reușește? E un mister.  She is like a goddess, she`s always wearing heals, she`s kind, she talk a lot and she`s  very interesed in fashion.